Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden
Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuurt u dan een e-mail naar info@l-msteigerhout.nl

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van L & M steigerhout. Op alle overeenkomsten, gesloten met L & M steigerhout, is Nederlands recht van toepassing.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. eventuele verzendkosten.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn: vooraf over maken/ contante betaling of via ideal. 

Verzenden
Voor bestellingen binnen Nederland en naar Belgie worden verzendkosten in rekening gebracht ( indien het bestel bedrag lager is dan € 35,00). Voor de klanten buiten Nederland en Belgie zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.  Verzending gebeurd alleen als de betaling door ons is ontvangen.


Levertijd
De levertijd voor wandrekken/ keukenrekken/ kapstokken is 1.5 week, mocht het om een spoedopdracht gaan kunt u dit aan vinken. Voor een spoedopdracht vragen we een kleine bijdrage van € 5,00.
Grote meubels kunnen alleen bij ons worden afgehaald!!


Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 2 dagen na het plaatsen van de order te annuleren, zonder extra kosten. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen deze 2 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel
binnen vijf werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending eerst aan L & M steigerhout per e-mail is gemeld. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn. 
                  
Aansprakelijkheid
L & M steigerhout is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden arikelen.
Mocht er een artikel beschadigd geleverd worden, dan vragen wij u dit binnen 3 dagen te melden. Artikelen die verzekerd/ aangetekend verzonden worden, kunnen wij declareren binnen 5 dagen bij de pakketdienst.

Wijzigingsrecht
L & M steigerhout behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van L & M steigerhout.

© 2012 - 2020 L & M steigerhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel